Du er landet på Barbersæt.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd barbersæt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd barbersæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Konges Sløjd barbersæt i træ til leg, 8 dele – Birketræ

Sidste produkt på vores liste er Konges Sløjd barbersæt i træ til leg, 8 dele – Birketræ som vi har fundet til 299,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Det skønneste og fineste barbersæt til børnene.
Så kan lege, at de skal have barberet deres skæg og måske have lidt aftershave på.
Måske far eller storebror kan komme en tur til barberen? Børnene vil helt sikkert elske det og der vil kunne komme nogle fan…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Dyreste Konges Sløjd Barbersæt på listen er Konges Sløjd barbersæt i træ til leg, 8 dele – Birketræ fra Luksusbaby Danmark med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Barbersæt er Konges Sløjd barbersæt i træ til leg, 8 dele – Birketræ som du kan købe for 299.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Barbersæt data og priser er hentet fra 1 butikker (Luksusbaby Danmark). Alle Konges Sløjd Barbersæt tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Barbersæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Barbersæt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Barbersæt: