Du er landet på Barbersæt.dk, det helt rigtige sted at finde barberskål. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle barberskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mühle Barberskål i porcelæn med to rum, Hvid

  • Dagens pris: 215,- kr.
  • Fundet hos Proshave
  • Mærke: Mühle

Første anbefaling på listen er fra mærket Mühle.

Det bedste tilbud på “Mühle Barberskål i porcelæn med to rum, Hvid” vi har fundet er hos Proshave hvor prisen lige nu er 215,-

Forhandlerens beskrivelse:
Denne barberskål fra Mühle er lidt anderledes end de andre i sortimentet.
Det skyldes, at den er designet med 2 rum. Det store rum er lavet til at placere samt skumme din barbersæbe eller barbercreme op i, mens den mindre side er til vand eller til at…

Se hos Proshave ❯❯

2: Mühle Barberskål i porcelæn med høj kant og håndtag, Hvid

  • Dagens pris: 220,- kr.
  • Fundet hos Proshave
  • Mærke: Mühle

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshave, hvor du kan købe Mühle Barberskål i porcelæn med høj kant og håndtag, Hvid til kun 220,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det er afgørende, at du har en god sæbeskål, når du skal røre en perfekt barberskum ud af din favorit barbercreme eller barbersæbe Denne hvide porcelænbarberskål er med ekstra høj kant.
Den er desuden udstyret med et håndtag/greb, så du let kan holde…

Se hos Proshave ❯❯

3: Antiga Barbearia de Bairro Barberskål med håndtag, Hvid

  • Dagens pris: 180,- kr.
  • Fundet hos Proshave

Næste anbefaling er “Antiga Barbearia de Bairro Barberskål med håndtag, Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Antiga Barbearia de Bairro Barberskål med håndtag, Hvid” har vi fundet hos Proshave hvor prisen lige nu er 180,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne barberskål fra portugisiske Antiga Barbearia de Bairro er en helt traditionel udgave med håndtag.
Håndtaget giver dig et godt greb, så du let kan skumme din barbersæbe eller barbercreme op.
Skålen er lavet i hvidt porcelæn og er dekoreret me…

Se hos Proshave ❯❯

4: Antiga Barbearia de Bairro, Barberskål med håndtag, Sort

  • Dagens pris: 210,- kr.
  • Fundet hos Proshave

Sidste produkt på vores liste er Antiga Barbearia de Bairro, Barberskål med håndtag, Sort som vi har fundet til 210,- hos Proshave.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne limited edition barberskål er en traditionel udgave med håndtag.
Barberskålen er glaseret i en smuk, skinnende sort farve og er desuden dekoreret med guld udsmykning. Skålen er lavet for at fejre Antiga Barbearia de Bairros 5 års jubilæum….

Se hos Proshave ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste barberskål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse barberskål:

Dyreste Barberskål på listen er Pils Rasur Barberskål, Ædelstål, Mat fra Proshave med en pris på 375.00. Billigste udvalgte Barberskål er Frank Shaving Barberskål i Keramik (Sort) som du kan købe for 89.00 hos Made4men. Forskellen på de to priser er 286 kr. – de 4 Barberskål vi har fundet koster i gennemsnit 1005.5 kr.
Ovenstående Barberskål data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshave, Made4men). Alle Barberskål tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Barberskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Barberskål blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Barberskål: