Du er landet på Barbersæt.dk, det helt rigtige sted at finde Njord aftershave. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Njord aftershave tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Njord Aftershave Lotion (150 ml)

  • Mærke: Njord

Sidste produkt på vores liste er Njord Aftershave Lotion (150 ml) som vi har fundet til 79,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
AFTERSHAVE LOTION Njord Aftershave Lotion (150 ml) er en blid og lindrende lotion til sensitiv hud, der blidt plejer din hud efter barbering.
Denne lotion er velegnet til en blid pleje af huden efter barbering….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Njord Aftershave på listen er Njord Aftershave Lotion (150 ml) fra Helsebixen.dk med en pris på 79.95. Billigste udvalgte Aftershave er Njord Aftershave Lotion (150 ml) som du kan købe for 79.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Njord Aftershave data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Njord Aftershave tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Aftershave guides:

Fandt du ikke det rigtige Aftershave blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Aftershave: