Barbersæt.dk: Find blandt 2227 Produkter | 19 Kategorier | 63 Brands | 79 Forhandlere

Bedste Gillette Barbermaskine: Se top 7

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Barbersæt.dk, det helt rigtige sted at finde Gillette barbermaskines. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 7 Gillette barbermaskines

  De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Gillette barbermaskines | ✅ Barbermaskine-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 7 bedste Gillette barbermaskines

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Gillette barbermaskines som du kan finde lige nu.

  1: Gillette - Venus Swirl Barberskraber

  Hvorfor vælge Gillette - Venus Swirl Barberskraber?

  Skraber til en blød og glat barbering.Denne skraber tilpasser sig kroppens konturer, så der opnås en glat barbering, samt er den udstyret med en fugtighedstrip, så kroppen bliver silkeblød. Derudover irriterer den ikke huden.Anvendelse:Blødgør huden, påfør skum og brug skraberen det ønskede sted. Der anbefales at bruge en fugtgivende creme afslutningsvis.Udskift barberhovedet med et nyt så snart, at fugtighedsstripperne er brugt op eller at klingerne er slidte.

  2: Gillette - Venus Spa Breeze Comfortglide Razor

  Hvorfor vælge Gillette - Venus Spa Breeze Comfortglide Razor?

  Gillette Venus Comfort Glide Spa Breeze er en barberskraber med fleksible fugtbjælker, der frigiver mildt kropssmør, som får skraberen til at glide let og give en tæt barbering. Med denne barberskraber er barbercreme unødvendigt, da skraberen blot skal vædes for at give en skummende og lækker barbering.

  3: Gillette - Mach3 Turbo Barberskraber

  Hvorfor vælge Gillette - Mach3 Turbo Barberskraber?

  Gillette Mach3 Turbo Barberskraber Gillette Mach3 Turbo Barberskraber til mænd, indeholder 3 ekstra skarpe barberblade, der holder sig skarpere i længere tid end normale barberblade. Disse barberblade er designet til at holde sig skarpe til mindst 15 barb

  4: Venus Gillette 3 Colors barberskrabere x4

  Hvorfor vælge Venus Gillette 3 Colors barberskrabere x4?

  - EN TÆT OG BEHAGELIG BARBERING: Venus 3 Colors giver en tæt barbering og færre sår og skrammer vs. Venus Simply 2- 3 BLADE: Skraberen har 3 tynde komfortblade, så du får alle hår med- UTROLIG KOMFORT: Drejeligt hoved får barberskraberen til at glide over

  5: Gillette Fusion Proglide Flexball 1Up

  Hvorfor vælge Gillette Fusion Proglide Flexball 1Up?

  Denne skraber har et innovativt flex-skrabehovede, som let og smidigt følger ansigtets konturer, for en behagelig og tæt barbering. Dertil har skraberen de fineste, tyndeste blade, der er suveræne selv til sensitiv hud. På bagsiden finder du en præcisionskraber, der vil sikre dig præcise streger og kontrol under din barbering. OBS. Designet kan variere.

  6: Gillette Gillette Venus Quench Protect Skin barbermaskine 2 stk 7702018063994 Modsvarer: N/A

  Gillette Gillette Venus Quench Protect Skin barbermaskine 2 stk 7702018063994 Modsvarer: N/A

  Hvorfor vælge Gillette Gillette Venus Quench Protect Skin barbermaskine 2 stk 7702018063994 Modsvarer: N/A?

  Gillette Venus Quench barberskraber med tre skarpe blade og to store beskyttelsespuder for en sikker barbering. Indeholder 2 barberskrabere og 2 blade.

  7: Gillette Gillette Venus 3 Basic barbermaskine 7702018456895 Modsvarer: N/A

  Gillette Gillette Venus 3 Basic barbermaskine 7702018456895 Modsvarer: N/A

  Hvorfor vælge Gillette Gillette Venus 3 Basic barbermaskine 7702018456895 Modsvarer: N/A?

  Gillette Simply Venus engangsbarberskrabere med tre blade til en tæt og behagelig barbering. Indeholder 4 barberskrabere.

  Andre mærker af barbermaskines

  På vores liste her har vi samlet de Gillette bedste barbermaskines på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige barbermaskine til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top