Du er landet på Barbersæt.dk, det helt rigtige sted at finde Liewood barbersæt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Liewood barbersæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Liewood barbersæt, almond

Sidste produkt på vores liste er Liewood barbersæt, almond som vi har fundet til 174,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Leg barber eller frisør med dette fine barbersæt fra Liewood.
Sættet er fremstillet af silikone og består af børste, barbermaskine, saks, vandflaske, spejl og en kam. Det vil sætte gang i mange forskellige rollelege, der er med til a udvikle de sociale fæ…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste Liewood Barbersæt på listen er Liewood barbersæt, almond fra Børnenes Kartel med en pris på 174.95. Billigste udvalgte Barbersæt er Liewood barbersæt, almond som du kan købe for 174.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Liewood Barbersæt data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle Liewood Barbersæt tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Barbersæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Barbersæt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Barbersæt: